Ontdek alle MAN nieuwigheden onder één dak!

De nieuwigheden

MAN XLION

De eyecatcher in uw voertuigvloot.

Centraal staan de MAN voertuigen in XLION uitvoering, een uitrustingspakket waarbij de extreme prestaties nog verder in de verf kunnen worden gezet. Dankzij het opvallende, maar niet schreeuwerige MAN XLION design zijn deze versies werkelijk uniek. Op de portieren prijkt het “XLION” logo, waarbij de “X” staat voor “eXtreme”. Beschikbaar op het gehele truckgamma (TGL/TGM/TGS/TGX) en op de MAN TGE bestelwagen staat MAN XLION garant voor een combinatie van opvallend voertuigdesign en allesomvattende voerrtuigpakketten.

MAN TGS

Krachtpatser op de bouwwerf.

Specifiek voor de bouw biedt MAN het TGS gamma met motoren van 330 tot 510 pk. Naast het bouwpakket genieten deze versies van het MAN sound system, LED daglichten en off-road functies voor ABS. Opvallende items voor deze uitvoering zijn het vuilwerende interieur, de grondplaat onder de motor om stofvorming tegen te houden, de opstap aan de chauffeurszijde met handrail op het dak om de lading te kunnen inspecteren en de extra bescherming van de radiator.

Zo is de MAN TGS in meerdere configuraties te bewonderen op Matexpo, van een “Tridem” variant in middelhoge bouwuitvoering, over een TGS 6x4 met de nieuwe krachtige D15 motor tot een TGS 6x6, geschikt voor alle terreinen.

MAN TGE

De truck onder de bestelwagens.

Sinds de introductie van de MAN TGE in 2017 speelt MAN ook mee in de liga vanaf 3 Ton, een segment dat almaar aan belang wint gezien gewijzigde transportbehoeften en emissienormen in de steden.

Dankzij een combinatie van state-of-the-art voertuigtechniek en de knowhow alsook flexibiliteit van het MAN dealer netwerk, wist de MAN TGE in “no time” zijn plaats te bestendigen in de markt.

Tijdens Matexpo presenteert MAN de TGE in maar liefst drie uitvoeringen, van een 4X4 versie voor de bouwwerf (met Sortimo uitrusting) tot een chassis versie met driezijdige kipper en een gesloten bestelwagen, ingericht als mobiel kantoor door Bru Systems.

Uw budget steeds onder controle dankzij
MAN Financial Services.


MAN Financial Services biedt leaseformules op uw maat, in alle flexibiliteit met oog voor uw persoonlijke situatie. 
Wenst u verhuur op lange termijn of eerder een financiële leasing of renting?
Uw MAN Financial Services expert licht u op Matexpo graag alle mogelijkheden toe.

Registreer nu uw gratis toegangsticket voor Matexpo en ontvang uw MAN bierglas op de MAN stand.

Vertoon uw bevestigingsmail van ticketregistratie aan de onthaalbalie (afgeprint of op uw smartphone) en ontvang een uniek MAN bierglas!
Geheel in Duitse “Oktoberfest” stijl kunt u vervolgens, samen met onze MAN experten, de mogelijkheden bekijken voor uw business, bij een hapje en een drankje.

Bestel je tickets nu!
Top