Ontdek alle MAN nieuwigheden onder één dak!

Ontdek alle MAN nieuwigheden onder één dak!

MAN New Truck Generation. Simply My Truck. Pushing the limits.

De eyecatcher in uw voertuigvloot.

Meteen bij de eerste kennismaking met de nieuwe MAN trucks wordt het duidelijk, elk aspect van het exterieur en het interieur werd onder de loep genomen, verder geoptimaliseerd of compleet nieuw uitgedacht. Met onderscheidingen als de prestigieuze International Truck of the Year 2021 Award voor de nieuwe MAN TGX en de Red Dot Design en iF Design Awards voor het volledige gamma kan ook de internationale vakpers er niet om heen, de nieuwe MAN trucks verleggen meer dan ooit grenzen. Op Matexpo maakt u niet enkel kennis met de verschillende modellenreeksen maar kunt u zich ook laten verleiden door de exclusieve MAN TGX Individual Lion S die nog een stapje verder gaat qua design en unieke persoonlijkheid.

MAN TGS

Krachtpatser op de bouwwerf.

Met de nieuwe MAN TGS biedt MAN de perfecte truck voor het bouwterrein met een overzichtelijk interieur, ergonomische instap en handige bedieningselementen in het bestuurdersportier. De nieuwe Euro 6d motoren D15 en D26 garanderen bovendien een aanzienlijke gewichtsbesparing resulterend in een lager brandstofverbruik. Nooit eerder was de combinatie van kracht en efficiëntie zo attractief.

Uiteraard is de MAN TGS in meerdere configuraties te bewonderen op Matexpo zodat ook u de perfecte truck vindt voor uw werkzaamheden. Onze MAN experten vertellen er u graag alles over!

MAN TGE

De truck onder de bestelwagens.

Sinds de succesvolle introductie van de MAN TGE speelt MAN ook mee in de liga vanaf 3 Ton, een segment dat steeds meer aan belang wint gezien gewijzigde transportbehoeften en emissienormen in de steden.

Dankzij een combinatie van state-of-the-art voertuigtechniek en de knowhow alsook flexibiliteit van het MAN dealer netwerk, wist de MAN TGE in “no time” zijn plaats te bestendigen in de markt. Met de lancering van de 100% elektrische eTGE kiest MAN bovendien resoluut de kaart van 0% uitstoot.

Tijdens Matexpo presenteert MAN de TGE in meerdere uitvoeringen, van de klassieke bestelwagen tot een kipper en variant met dubbele cabine.

Uw budget steeds onder controle dankzij
MAN Financial Services.


MAN Financial Services biedt leaseformules op uw maat, in alle flexibiliteit met oog voor uw persoonlijke situatie.


Wenst u verhuur op lange termijn of eerder een financiële leasing of renting? Uw MAN Financial Services expert licht u op Matexpo graag alle mogelijkheden toe.

Met MAN TopUsed koopt u ook tweedehands in vertrouwen.


Uw wagenpark efficiënt en budgetvriendelijk uitbreiden en/of vervangen kunt u in alle vertrouwen dankzij MAN TopUsed gecertificeerde tweedehandsvoertuigen.


Checked, Certified & Trusted betekent voor u investeren in MAN-kwaliteit, in vertrouwen inclusief garantie en service. Breng zeker een bezoekje aan onze MAN TopUsed Kiosk op de MAN stand en ontdek het uitgebreide voertuigaanbod.

Registreer nu uw gratis toegangsticket voor Matexpo en ontvang uw MAN bierglas op de MAN stand.

Vertoon uw bevestigingsmail van ticketregistratie aan de MAN onthaalbalie (afgeprint of op uw smartphone) en ontvang een uniek MAN bierglas (*)!
Samen met onze MAN experten maakt u kennis met het uitgebreide MAN gamma en de mogelijkheden voor uw business.

(*) Zolang de voorraad strekt

Bestel je tickets nu!
Top