Ontdek alle MAN nieuwigheden onder één dak!

Ontdek alle MAN nieuwigheden onder één dak!

MAN New Truck Generation

Simply More.

Op onze stand vindt u een representatieve greep uit het volledige MAN truckgamma, in de meest gangbare configuraties voor de industrie en bouw.

Met het nieuwe MAN OptiView spiegelcamerasysteem, aanwezig op alle standvoertuigen, behoren de klassieke spiegels tot het verleden en kan veel accurater en vooral veiliger in alle weersomstandigheden op de verkeersituatie worden ingespeeld. U hoeft ons trouwens niet op ons woord te geloven: in de MAN cabinedoorsnede, mét MAN OptiView, kunt u zelf live de voordelen op onze stand ontdekken!
Neemt u enkel genoegen met het allerbeste en wenst u een blijvende indruk achter te laten? Dan zijn de MAN Individual Lion S uitvoeringen van de MAN TGX en TGS trucks de perfecte match. Met exclusieve designkenmerken zoals een hoogglans zwarte radiatorgrill, accenten in carbon look en unieke Lion S lederen zetels met rode sierstiksels, maakt u pas echt een statement. Of wat dacht u van een indrukwekkende MAN TGS trekker in 4x4 uitvoering, een heuse krachtpatser die zelfs de moeilijkste off road omstandigheden zonder probleem aan kan? Ontdek dit alles op Matexpo en overtuig uzelf.

Ziet u de bomen door het bos niet meer in de transitie naar decarbonisatie en CO2-reductie maar hebt u (en uw klantenbestand) aandacht voor de vergroening van uw vloot? Wenst u nu reeds uw ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te boeten op onafhankelijkheid en flexibiliteit in uw transport? Dan is HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) de ideale brandstofoplossing. Perfect te gebruiken in combinatie met de traditionele MAN verbrandingsmotor, zonder bijkomende investeringen of zware infrastructurele ingrepen, maar toch emissiearm, fossielvrij en hernieuwbaar. Onze MAN experten vertellen er u graag alles over!

MAN TGE.

De truck onder de bestelwagens.

Sinds de succesvolle introductie van de MAN TGE speelt MAN ook mee in de liga vanaf 3 Ton, een segment dat nog steeds aan belang wint gezien gewijzigde transportbehoeften en emissienormen in de steden.

Dankzij een combinatie van state-of-the-art voertuigtechniek en de knowhow alsook flexibiliteit van het MAN dealer netwerk, wist de MAN TGE in “no time” zijn plaats te bestendigen in de markt.

Tijdens Matexpo presenteert MAN de TGE in meerdere uitvoeringen waaronder een unieke MAN Individual Lion S versie.

Bent u ook gebeten door de “darts microbe” of wilt u zelf ondervinden waarom dit nog steeds een hype is? Beproef dan uw geluk in onze exclusieve MAN Darts VAN en maak kans op leuke MAN gadgets!

Uw budget steeds onder controle dankzij
MAN Financial Services.

MAN Financial Services biedt leaseformules op uw maat, in alle flexibiliteit met oog voor uw persoonlijke situatie.


Wenst u verhuur op lange termijn of eerder een financiële leasing of renting? Uw MAN Financial Services expert licht u op Matexpo graag alle mogelijkheden toe.

Met MAN TopUsed koopt u ook tweedehands in vertrouwen.

Uw wagenpark efficiënt en budgetvriendelijk uitbreiden en/of vervangen kunt u in alle vertrouwen dankzij MAN TopUsed gecertificeerde tweedehandsvoertuigen.


Checked, Certified & Trusted betekent voor u investeren in MAN-kwaliteit, in vertrouwen inclusief garantie en service. Breng zeker een bezoekje aan onze MAN TopUsed Kiosk op de MAN stand en ontdek het uitgebreide voertuigaanbod. Komt u langs tijdens de Nocturne? Dan verwelkomt het MAN TopUsed team u graag op de specifieke MAN TopUsed avond op de MAN stand.

Top